Bikefit. Undgå skader og optimerer din cykeloplevelse, hos os i Odense

Book nu
Mads Frank Bikefit

Hvordan kan et bikefit hjælpe dig?

Den rigtige cykelposition har afgørende betydning for din præstation og køreglæde, uanset om du kører racercykel, mountainbike eller tri-/enkeltstartscykel.

Hos Frank Institute of Sports i Odense gør vi alt hvad vi kan for din komfort. Fra erfaring med bikefit og diverse systemer har vi indsamlet viden og know-how samt testet et utal af positioner. Hos os sikres nyeste viden på området, største præcision i måleudstyr udviklet til medicinsk genoptræning samt vigtigst af alt et individspecifikt udgangspunkt i din krop.

Korrekt indstilling af cyklen øger komfort og præstation, reducerer skadesrisikoen og gør cykeloplevelsen langt bedre.

Med et bikefit fra Frank Institute of Sports får du

  • En indledende samtale om din cykel- og sportshistorik, dine træningsvaner og målsætninger
  • En gennemgående undersøgelse af din anatomi herunder bevægelighed, styrke og stabilitet
  • Monteret din egen cykel i en hometrainer, hvor vi analyserer din position og dine bevægelser vha. vores real-time 3D full-body motion capture kameraer, imens du cykler
  • Justering af din cykel, så du kan mærke, hvordan vi ændrer din position med særligt fokus på pedaler, klamper, styr og sadel (dine kontaktpunkter)
  • Opfølgning efter 4-6 uger, hvor du har arbejdet med dit individuelt tilrettelagte fysioterapeutisk træningsprogram og tilvænning til dit nye bevægelsesmønster og bikefit. Her samles op på forløbet med en samtale og et re-fit, hvor vi evaluerer og validerer ændringerne med feedback fra dig og vores 360 graders motion capture kameraer

Varighed: 120 min

Bikefit, der laves med 3D teknologi

Pris: DKK 2000,-

Prisen er inkl. opfølgning efter en tilvænningsperiode

Ved behov for yderligere tid til at fordybe sig i din bevægelsesanalyse, positionoptimering, bikefit og skadesforebyggelse kan ekstra tid tilkøbes til 400 kr. pr. påbegyndte halve time.

Vi gør opmærksom på at der ved udeblivelse fra en aftale uden aflysning pålægges et udeblivelsesgebyr. Gebyret er afhængigt af den aftalte tid. Hvis du er forhindret i at møde op på en aftalt tid, er det derfor i alles interesse, at du melder afbud i god tid, senest 24 timer før via vores onlinebooking eller på telefon 22 61 00 12. På den måde har vi bedre mulighed for at tilrettelægge vores dag og give vores kunder den bedst mulige service.

Ønsker du yderligere supervision i løbet af perioden imellem bikefit og catch-up, tilbyder vores fysioterapeut-studerende Thomas Bikefit Træning på eksklusive hold med maks 4 deltagere. Her får du det fulde udbytte af vores ydelser.

Efter at have testet utallige bikefits på egen krop igennem min tid som landevejsrytter har jeg fundet, at ikke alle koncepter passer lige godt til alle ryttere. Bikefit bør være individuelt med udgangspunkt i netop den enkelte udøver.
Mads Frank Ultracykelrytter & bikefitter
Mads Frank Bikefit

Det siger vores kunder

Vi er stolte af den modtagelse, vi har fået fra vores kunder. Vi yder 100% for at vores bikefit er helt i top med din krop i centrum.
mathiaslisson

Mathias Lisson

Tidl. Professionel cykelrytter, Kalundborg

Efter mange år med elitecykling holdt jeg en pause, og da jeg begyndte at træne igen opstod forskellige problemer. Efter et Bikefit hos Frank Institute hvor de specifikke problemer jeg har oplevet var i fokus er der klar forbedring fra dag et. En helt igennem professionel oplevelse, hvor det hele ikke bare var overladt til maskiner, men individet var i fokus, og maskinerne blot er et hjælpemiddel.
simonjensen

Simon Jensen

Cykelmekaniker, Odense

Mads er en ildsjæl uden lige! Han brænder virkelig for at hjælpe alle os cykel tosser. Behagelig og professionel, lige som det skal være!
thanh

Thanh Phan

Mountainbiker, Odense

Mads er en super fyr. Og har virkelig hjulpet mig med at sidde bedre på cyklen.. Før havde jeg store smerter i lysken efter en cykel tur. Men efter bikefit har jeg ikke længere smerter i lysken.. selv efter dirty jutland.. Tak Mads.. Jeg giver softice 😉
Dummy Image

Jakob Vincent

Cykeltytter, Frederiksberg

Jeg har som motionist haft kæmpe glæde af Frank Institute of Sports. Mads besidder en kæmpe viden omkring cykling, materiel og træningsformer. Glæden ved at cykle er vokset markant, og det rykker nu. Vil anbefale at du kigger forbi, og får snak. PS kaffen er nu heller ikke værst.

Hvad gør et bikefit hos Frank Institute of Sports specielt?

Inden jeg startede med at arbejde med bikefit, besluttede jeg, at jeg ikke ville gå på kompromis med kvaliteten. Jeg spurgte mig selv, hvad der skal til for at lave det bedst mulige bikefit? Helt konkret fandt jeg frem til 3 ting, som jeg mener, et godt bikefit bør indeholde:

  • Præcision og målbarhed i måleudstyr
  • Evidensbaseret test og viden
  • Individualiseret, kropslig forståelse

Bikefit hos os er en dynamisk proces, hvor træning og vejledning er en uundværlig del af et fit. Takket være vores 3D Motion Capture-højhastighedskameraer og no-nonsense tilgang, sikrer vi, at du får et fit, der tager hensyn til din bevægelighed, dine styrker og at der tages højde for skævhed og asymmetri. Cyklen tilpasses til dig, nu og her.

Et korrekt fit forebygger skader og overbelastning. Døjer du allerede med en skade, kan det være relevant at se nærmere på dit fit. Med vores bevægelsesanalyse og manuelle screening samt styrke- og stabilitetstests finder vi helt sikkert noget, du ikke vidste om din position og krop. Du kan ved booking af bikefit vælge at deltage i vores bikefit-træningshold. Eksklusive hold med maks 4 deltagere, hvor Thomas (Stud. Fys) ud fra fysioterapeutiske principper sikrer, at din træning bidrager til det bedst mulige bikefit. Drop forbi på Rødegårdsvej i Odense og lad os hjælpe dig til øget cykelglæde.