Bikefit. Undgå skader og optimerer din cykeloplevelse, hos os i Odense

Book nu

Hvordan kan et bikefit hjælpe dig?

Den rigtige cykelposition har afgørende betydning for din præstation og køreglæde, uanset om du kører racercykel, mountainbike eller tri-/enkeltstartscykel.

Hos Frank Institute of Sports i Odense gør vi alt hvad vi kan for din komfort. Fra erfaring med bikefit og diverse systemer har vi indsamlet viden og know-how samt testet et utal af positioner. Hos os sikres nyeste viden på området, største præcision i måleudstyr udviklet til medicinsk genoptræning samt vigtigst af alt et individspecifikt udgangspunkt i din krop.

Korrekt indstilling af cyklen øger komfort og præstation, reducerer skadesrisikoen og gør cykeloplevelsen langt bedre.

Med et bikefit fra Frank Institute of Sports får du

  • En indledende samtale om din cykel- og sportshistorik, dine træningsvaner og målsætninger
  • En gennemgående undersøgelse af din anatomi herunder bevægelighed, styrke og stabilitet
  • Monteret din egen cykel i en hometrainer, hvor vi analyserer din position og dine bevægelser vha. vores real-time 3D full-body motion capture kameraer, imens du cykler
  • Justering af din cykel, så du kan mærke, hvordan vi ændrer din position med særligt fokus på pedaler, klamper, styr og sadel (dine kontaktpunkter)
  • Opfølgning efter 4-6 uger, hvor du har arbejdet med dit individuelt tilrettelagte fysioterapeutisk træningsprogram og tilvænning til dit nye bevægelsesmønster og bikefit. Her samles op på forløbet med en samtale og et re-fit, hvor vi evaluerer og validerer ændringerne med feedback fra dig og vores 360 graders motion capture kameraer

Varighed: 120 min

Bikefit Mads Frank

Pris: DKK 2200,-

Prisen er inkl. opfølgning efter en tilvænningsperiode

Ved behov for yderligere tid til at fordybe sig i din bevægelsesanalyse, positionoptimering, bikefit og skadesforebyggelse kan ekstra tid tilkøbes til 400 kr. pr. påbegyndte halve time. Er du blevet fittet hos Frank Institute of Sports inden for det sidste år, tager vi ekstra god hånd om dig. Dette betyder, at du kan tilkøbe tid for 400 kr. pr. påbegyndte halve time. Om tiden skal bruges på at tilpasse sko og klamper, teste sadler, finde unikke løsninger eller blot sikrer sig at positionen fortsat passer dig og din krop, er helt op til dig.

Vi gør opmærksom på at der ved udeblivelse fra en aftale uden aflysning pålægges et udeblivelsesgebyr. Gebyret er afhængigt af den aftalte tid og service. Som udgangspunkt udgør udeblivelsesgebyret 50% af den aftalte ydelse. Hvis du er forhindret i at møde op på en aftalt tid, er det derfor i alles interesse, at du melder afbud i god tid, senest 24 timer før via vores onlinebooking eller på telefon 22 61 00 12. På den måde har vi bedre mulighed for at tilrettelægge vores dag og give vores kunder den bedst mulige service.

Efter at have testet utallige bikefits på egen krop igennem min tid som landevejsrytter har jeg fundet, at ikke alle koncepter passer lige godt til alle ryttere. Bikefit bør være individuelt med udgangspunkt i netop den enkelte udøver.
Mads Frank Ultracykelrytter & bikefitter
Mads Frank Bikefit

Det siger vores kunder

Vi er stolte af den modtagelse, vi har fået fra vores kunder. Vi yder 100% for at vores bikefit er helt i top med din krop i centrum.

Jesper Katborg

Cykelnerven

Selvom jeg allerede havde fået indstillet min racercykel, og egentlig synes at det fungerede fint for mig, valgte jeg alligevel at få indstillingerne tjekket hos Mads.
Var i går aftes, dagen efter bikefit, ude og cykle 65km med Cykelnerven Team Fyn, i godt tempo, og følte at mit tråd nu var mere naturligt, at jeg ikke skulle fokusere så meget på, hvordan jeg trådte effektivt i pedalerne. Kan helt klart anbefale at man får et bikefit af sin cykel hos Mads.

Sophus Borch

Business Challenge Cykling

Hvorfor har jeg ikke gjort det noget før? Jeg har fået MEGET større glæde ved at sidde i sadlen efter mit fit-buy-fit. Hvorfor købe ny cykel, som ikke passer fra starten? Hvorfor køre på en cykel, der ikke er indstillet rigtigt? Selv en amatør som jeg har fået noget ud af det. Professionel rådgivning og indstilling af stort set alt på cyklen. Kan klart anbefales.

Mads Jermiin Brejner

Foreningen for den Ædle Cykelsports Fremme

Kan varmt anbefales! Det er ikke bare et bikefit, du får også lært din krop at kende. Ved 3D-måling opdagede vi, hvordan mine knæ gjorde under cykling. Efter lidt justering og træningsøvelser forsvandt problemerne. Mads gør noget, for at man føler sig velkommen, og giver forståelse for kroppen og et godt indblik i de rettelser som skal til.
mathiaslisson

Mathias Lisson

Tidl. professionel cykelrytter

Efter mange år med elitecykling holdt jeg en pause, og da jeg begyndte at træne igen opstod forskellige problemer. Efter et Bikefit hos Frank Institute of Sports hvor de specifikke problemer jeg har oplevet var i fokus, er der klar forbedring fra dag et. En helt igennem professionel oplevelse, hvor det hele ikke bare var overladt til maskiner, men individet var i fokus, og maskinerne blot er et hjælpemiddel.
simonjensen

Simon Jensen

Cykelmekaniker

Mads er en ildsjæl uden lige! Han brænder virkelig for at hjælpe alle os cykeltosser. Behagelig og professionel, lige som det skal være!
thanh

Thanh Phan

Storms Cycling Club

Mads er en super fyr. Og har virkelig hjulpet mig med at sidde bedre på cyklen.. Før havde jeg store smerter i lysken efter en cykeltur. Men efter bikefit har jeg ikke længere ondt...selv efter 220km i Dirty Jutland.
Dummy Image

Jakob Vincent

Cykelmotionist

Jeg har som motionist haft kæmpe glæde af Frank Institute of Sports. Mads besidder en kæmpe viden om cykling, materiel og træningsformer. Glæden ved at cykle er vokset markant, og det rykker nu. Vil anbefale at du kigger forbi, og får snak. PS kaffen er nu heller ikke værst.
Dummy Image

Christoffer Svane

Sydbank Cykelnetværk

En super oplevelse at være til bikefit ved Mads Frank. Gennemgik indstillingsmuligheder og mine fysiske grænser for disse på en god måde med gode forklaringer, hvor vi kunne drøfte fordele og ulemper undervejs.
Dummy Image

Martin Jensen

Vejle Cykel Motion

En faglig og fuldendt oplevelse . Styr på detaljen og man føler sig virkelig godt rådgivet. De bedste anbefalinger.
Dummy Image

Simone Larsen

Odense Triathlon Klub

Man får virkeligt tjekket hele cykeloplevelsen igennem. Lige fra klamper på skoene, til hvordan kroppen og benene bevæger sig. Man bliver guidet og rettet, samtidig med du får relevante øvelser med hjem, så du kan forbedre din styrke og effektivisere din cykeløkonomi. Kan roligt anbefale Mads Frank til at rette dig til på cyklen.
Dummy Image

Kim Nørgaard Andreasen

Cykelmotionist

Fik et bikefit inkl. opfølgning hos Mads. Kan klart anbefales! Mads emmer af kompetence og passion for sporten!

Hvad gør et bikefit hos Frank Institute of Sports specielt?

Inden jeg startede med at arbejde med bikefit, besluttede jeg, at jeg ikke ville gå på kompromis med kvaliteten. Jeg spurgte mig selv, hvad der skal til for at lave det bedst mulige bikefit? Helt konkret fandt jeg frem til 3 ting, som jeg mener, et godt bikefit bør indeholde:

  • Præcision og målbarhed i måleudstyr
  • Evidensbaseret test og viden
  • Individualiseret, kropslig forståelse

Bikefit hos os er en dynamisk proces, hvor træning og vejledning er en uundværlig del af et fit. Takket være vores 3D Motion Capture-højhastighedskameraer og no-nonsense tilgang, sikrer vi, at du får et fit, der tager hensyn til din bevægelighed, dine styrker og at der tages højde for skævhed og asymmetri. Cyklen tilpasses til dig, nu og her.

Et korrekt fit forebygger skader og overbelastning. Døjer du allerede med en skade, kan det være relevant at se nærmere på dit fit. Med vores bevægelsesanalyse og manuelle screening samt styrke- og stabilitetstests finder vi helt sikkert noget, du ikke vidste om din position og krop. Drop forbi på Rødegårdsvej i Odense og lad os hjælpe dig til øget cykelglæde.