Project Ultra Cycling
Made for Progression

Historien

Min interesse og passion for cykling og cykelløb startede i 1996, da jeg som en 4-årig dreng så den tidligere professionelle cykelrytter Bjarne Riis vinde verdens største cykelløb, Tour de France. Jeg blev grebet med det samme, og i løbet af den sommer begyndte jeg at køre om kap mod de andre børn omkring i kvarteret med støttehjul på min lille cykel.
I 2016 stoppede jeg med at køre traditionelle landevejsløb for at fokussere på at træne andre. Tilfældigvis ringede en ven og udfordrede mig til at køre et kvalifikationsløb til Ultra Cycling World Cup (WUCA). Med kun 10 dages forberedelse stod jeg på startstregen og sluttede løbet på podiet som yngste rytter nogensinde sammen med mit support-team. Project Ultra Cycling var født. Jeg er ikke landevejsrytter. Jeg er ultracykelrytter.

Det handler IKKE om rytteren

I ultra cykling handler det ikke om rytteren. Det handler om at opbygge et high performance team i verdensklasse, der kan levere uanset hvad. Det kræver så mange forskellige kvaliteter. Fokus, innovation, planlægning, tillid og holdånd.
Project Ultra Cycling handler om tusinder af kilometer hvor vores unikke team bygges op. Det handler om at dele vores historier med jer alle gennem events, sociale medier og motiverende events. Kontakt os for at få mere at vide om mulighederne for foredrag, events og at komme med på rejsen.
Skal du have hjælp til at performe endnu bedre?

Læs mere om Project Ultra