Mads Frank Project Ultra Cycling Made for Progression

Min Historie

Min interesse og lidenskab for cykling og cykelløb startede i 1996, da jeg som en 4-årig dreng så den tidligere pro cykelrytter Bjarne Riis vinde verdens største cykelløb, Tour de France. Jeg blev fængslet, og i løbet af den sommer begyndte jeg at kæmpe mod de andre børn omkring kvarteret med stabilisatorer på min lille cykel.
I 2016 havde jeg planlagt min pension fra road racing til at fokusere på at træne andre. Tilfældigvis ringede en ven mig op og udfordrede mig til fuldføre et kvalifikationsløb til Ultra Cycling World Cup (UMCA). Med kun 10 dages forberedelse blev jeg tilmeldt og afsluttede løbet på podiet som yngste rytter nogensinde sammen med min besætning. Project Ultra Cycling blev født. Jeg er ikke en road racer. Jeg er en ultracyklist.

Det Handler IKKE Om Rytteren

I ultra cykling handler det ikke om rytteren. Det handler om at opbygge et udholdenhedshold i verdensklasse, der kan levere uanset hvad. Det kræver så mange forskellige kvaliteter. Fokus, innovation, planlægning, tillid og holdånd.
Project Ultra Cycling handler om tusinder af kilometer hvor vores unikke højtydende team bygges op. Det handler om at dele vores historier med jer alle gennem events, sociale medier og motiverende taler. Kontakt os for at få mere at vide om hvordan vi kan hjælpe dig med at gå længere, forbedre og udvikle dig.
Skal du have hjælp til at performe endnu bedre?

Udstyr

Wilier Triestina Turbine Triathlon cykel til de flade strækninger. Optimal aerodynamik udviklet af min partner.

Scope hjul med CeramicSpeed lejer og Schwalbe dæk giver optimale køreegenskaber i al slags vejr.

Perfekt udsyn uanset vejr fra Gloryfy, som leverer briller med styrke.

Wilier Cento1oPRO er aerodynamik, stivhed og fantastiske styreegenskaber samlet i et. Folkebo Cykler sørger for at mine cykler altid står helt skarpt.

CASCO hjelme leverer afgørende sikkerhed uden at gå på kompromis med komfort.

Wilier Triestina zero.6 racercykel er den ultimative bjergcykel til når stigningerne skal besejres.

Læs mere om Project Ultra