Stedet I mødes før træning

Stedet for et kaffe-stop under træningen

Stedet I får kaffen efter træning

Stedet I snakker om mellem træninger

Kig forbi

I Café Veloriste nyder vi det gode selskab og cykelnørderiet.
Derfor arrangerer vi både quiz og foredrag. I hyggelige omgivelser, med god kaffe.

Café Veloriste. Fordi man altid kan starte på en kop kaffe

Ambitionen, om kompromisløst at kunne tilbyde dig træningsglæde hos os, gennemsyrer ligeledes vores Veloriste Café. Her kan du nyde en gratis kop barista-kaffe i lækre omgivelser, diskutere nørdede træningstal med ligesindede eller bare nyde fem minutter med et af vores mange blade eller bøger. Vi har det hele - og lige meget om du er en gammel rotte eller helt ny inden for udholdenhedssport glæder vi os til at se dig.

Quiz

Er du den skarpeste i din cykelklub? Kom og bevis det til vores Veloriste Quiz. Christian Rico er quizmaster, og spørgsmålene er altid cykelrelaterede. Ses vi?

Kaffen

I Veloriste får du vores house blend. Bønnerne er specielt udvalgt og giver en kop kaffe med en dyb og intens smag. Kig ind. Du kommer ikke til at fortryde det.

Grej

Når du har kaffen i hånden og fået varmen, så stik også lige hovedet ind til vores udstyr. I lokalet ved siden af Veloriste kan du se, og købe, et væld af avanceret udstyr. Produkter udvalgt, fordi vi kan stå inde for deres funktionalitet, og kravet om at de bidrager til øget performance og komfort for dig. Blandt andet fra schweiziske X-BIONIC, Ergon, On Running og meget meget mere.

Åbningstider

Vi har åbent efter aftale og i forbindelse med events.
Så hvis du vil vise din klub vores kaffemaskine, eller du bare er nysgerrig, så giv et kald - vi kan nok finde ud af det.

Og man kan altid slutte på en kop kaffe

Vi byder dig altid velkommen i Café Veloriste. Ligegyldigt om du kommer selv eller med klubben. Ligegyldigt om du kommer før eller efter træning. Og ligegyldigt om det er hverdag eller weekend. Kontakt os og så viser vi dig med glæde rundt i caféen.

Indtil da kan du nyde lidt billeder herunder.