Konceptløs, kvalitetsbevidst & kompromisløs

Mads Frank Kompromisløs

Filosofien hos Frank Institute of Sports

Jeg hører ofte mange forskellige bud på hvad Frank Institute of Sports er, og hvad vi må stå for, når jeg til diverse arrangementer prædiker at vi arbejder kompromisløst og konceptløst. I sidste ende kræver en forståelse af vores ambitioner med Frank Institute of Sports mere end et simpelt blog-indlæg eller en række posts på sociale medier. Det kræver at man sætter sig ind i hvordan vi arbejder. Det kræver at man tager et smut forbi og får sig en snak med os over en kop kaffe. Mærker stemningen, ser produkterne og hører om de services som vi tilbyder.

På trods af ovenstående vil jeg forsøge mig med en blog, om vores værdier og hvad vi ønsker at udrette med cykelsport og anden udholdenhedssport, som blandt andet triathlon og løb.

Nogen vil mene at kompromisløshed og tårnhøje ambitioner er elitært og snævert. Jeg er af den komplet modsatte overbevisning. Ved netop at være kompromisløs i valg af din træner, dit bikefit, dit udstyr – ja din livsstil allerede fra start, har du det bedst mulige afsæt, for at opnå dine mål og ambitioner, uanset om du er nybegynder i cykling eller verdensklasse-atlet. Hvis du allerede inden du deltager i dit første motionscykelløb investerer i et bikefit, og dermed sikrer at du kan presse din krop i din position på cyklen – ja, så er risikoen for at du bliver skadet langt mindre. Hvis du, inden du deltager i dit første 10km motionsløb, har sikret dig at din løbestil ikke ødelægger dine knæ og den ene hofte – ja, så vil risikoen for at rende ind i skader være langt mindre. Ligeledes vil du også have langt mindre risiko for overtræning, og ramme ind i overbelastningsskader, hvis du bruger tid på at sætte dig ind i simple, effektive træningsprincipper, eller undersøger mulighederne for at få tilknyttet en personlig coach, som kan hjælpe dig med at opnå dine mål gennem et træningsprogram.

mads tjekker rygsøjlen på en kunde

Jeg havde fornyligt en snak med en bekendt fra cykelmiljøet som sagde: ”Jamen Mads, er det ikke kun for de rigtig gode med motion capture bikefit og coaching?” Nej. Tværtimod. Jo tidligere du som udøver begynder at tage de rigtige valg, få lavet et objektivt, præcist bikefit og får evidensbaseret træning, jo større potentiale er der for, at du faktisk undgår de skader, skavanker og dårlige vaner som mange af de ”rigtig gode” har. Ved netop at tænke forebyggelse frem for behandling opnår du langt bedre resultater.

Hos Frank Institute of Sports er alle velkomne, om du er eliterytter, weekendkriger eller triatlet. Vi hjælper rigtig gerne ekstremudøveren med at smadre han eller hendes næste Ironman-tid, ligesom vi rigtig gerne hjælper den nyopstartede motionist til en god start, hensigtsmæssig position på cyklen, og et indblik i simple træningsprincipper.

Vi er altid individspecifikke. Om du ønsker bikefit, coaching og/eller behandling af skavanker samt forebyggelse af skader, er den enkelte klient og hans/hendes ønsker altid i fokus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *