Søndagscykling

Mads Frank søndagscykling

Hver søndag holder vi fællestræning hos Frank Institute of Sports, efterfulgt af en god kop kaffe hos Odenses bedste kaffestop Veloriste. Hos os er det fællestræning og ikke søndagstur af en god grund. Det er nemlig træning, der er fokus på, når vi hver søndag mødes kl 10.00 på Rødegårdsvej 203 til 2-3 timer på landevejen. Selvom vi hygger, snakker om ugen der er gået, og diskuterer nørdede cykel-ting, så er det en træningstur med inspiration og individuelt tilpassede intervaller. Alle er velkomne, og alle niveauer kan være med.

Cykeltur som gruppe i vådt vejr

Vi starter typisk med at trille ud af byen i roligt tempo. Lyskrydsene passeres stille og roligt. Sikkerheden skal være i orden. Dernæst står vi for en struktureret opvarmning på cykel. Det kan eksempelvis være hurtige spin-ups, overgearingsstigninger eller lignende. Så står den på selve træningsdelen, hvor der fra gang til gang, vil være et specifikt fokus, hvortil der vil være nogle tilrettelagte intervaller. Ofte foregår dette på en mindre rundstrækning, hvor alle folk, uanset niveau, kan køre i deres individuelle tempo, og på denne måde kan træningen være givende for alle deltagende. Det kan også være på de fynske bakker, hvor der kan køres diverse bakkeintervaller, inspireret af legendariske cykelryttere. Vi har eksempelvis allerede kørt Sean Kelly-intervaller ved Vissenbjergbakken, og vi har planlagt både Eddy Merckx-, Alberto Contador-, og sågar Lars Bak-intervaller i løbet af foråret.

Vi afslutter dagens træning med lækker barista-kaffe og en masse gode røverhistorier hos os på Rødegårdsvej. Er der cykelløb på kalenderen, kan du være fuldstændig sikker på at vi viser det i vores hyggelige lokaler, og altid er god for en diskussion om hvem dagens favoritter er, og ligeså hvor store (eller små) danskernes chancer er.

Søndagscykeltur en flot eftermiddag

Søndagscykling hos Franks Institute of Sports er en hyggelig måde at træne specifikt på. Ligeledes giver det et lille indblik i vores trænings-filosofi, og hvilke principper vi benytter os af i vores træningsperiodisering. Vi vil gerne åbne lidt op for hvad coaching kan være, og vi er også altid friske på en snak på cyklen, om lige netop dine udfordringer, og hvad vi kan hjælpe lige netop dig med. Coaching, hos os, er ikke en one-size-fits-all-løsning. Vi tager specifikt udgangspunkt i individet, og det enkelte menneske, og tilpasser således både behandling, træningsprogram, struktur, intervaller, øvelser og sportspsykologiske parametre specifikt til den enkelte.

Kort sagt så er vi kæmpe cykel, trænings- og sportsnørder hos Franks Institute of Sports. Og fordi vi går så meget op i alt det tekniske omkring bevægelse, og alle de små marginal-gains, så vil vi rigtigt gerne hjælpe dig der har brug for en hjælpende hånd med din træning. Odenses kaffe-stop nummer 1. Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *