The Coach

Coaching

Velkommen til Frank Institute of Sports’ nye hjem.

Jeg er meget stolt over at kunne byde dig velkommen til en verden af videnskab, gear, forbedring og mest af alt nysgerrighed over dit potentiale. (Ja, du læste det. DIT er meget vigtigt i den sætning).
Nysgerigheden er, hvad der driver mig. Jeg vil gerne vide mere, udforske og skubbe grænserne for personlige præstationer. Uanset om du løber, svømmer eller cykler. Uanset om du er en erfaren professionel eller tager dine første skridt ud i udholdenhedssport.

Med en baggrund i EuropeTour-landevejscykling og en nuværende karriere inden for ultracykling ved jeg, hvordan det er at være atlet. Hvordan det er at arbejde med forskellige slags trænere. Med min uddannelse i Idræt stræber jeg efter at bidrage med det bedste fra begge verdener. For mig handler coaching om at kombinere de videnskabeligt beviste teorier med de fordele og ulemper du oplever i din nuværende situation og hverdagen. At forstå den menneskelige side af tingene er lige så vigtig som evidensbaserede forbedringer, uanset om vi taler slankekure, træning eller mental coaching.

Med denne nye platform vil det være endnu nemmere for dig at læse om træning i udholdenhedssport og udstyrsnørderi, få feedback på din træning eller book mig til et arrangement på din arbejdsplads eller i din lokale klub.

Tjek vores nye hjemmeside og send mig en besked, hvis du vil vide mere om coaching, og hvordan vi sammen kan sikre din progression.

venlig hilsen
Mads Frank

#madeforprogression

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.