The Coach

Coaching

Velkommen til Frank Institute of Sports’ nye hjem. Jeg er meget glad over at kunne byde dig velkommen. Bloggen bliver en verden af viden, gear, forbedring og mest af alt nysgerrighed over dit potentiale. Ja, du læste det. DIT er meget vigtigt i den sætning. Nysgerrigheden er, hvad der driver mig i arbejdet som coach. Jeg vil gerne vide mere, udforske og skubbe grænserne for personlige præstationer. Uanset om du løber, svømmer eller cykler. Uanset om du er en erfaren professionel eller tager dine første skridt ud i udholdenhedssport.

Med en baggrund fra landevejscykling og en nuværende karriere inden for ultracykling ved jeg, hvordan det er at være atlet. Hvordan det er at arbejde med forskellige slags trænere og coaches. Med min uddannelse i Konkurrence & Eliteidræt stræber jeg efter at bidrage med det bedste fra begge verdner. For mig handler arbejdet som coach om at kombinere de videnskabelige teorier med din nuværende situation og hverdag. At forstå den menneskelige side af tingene er lige så vigtig som evidensbaserede forbedringer, uanset om vi taler slankekure, træningsoptimering eller mental coaching mod store sportslige mål.

Med denne nye platform vil det være endnu nemmere for dig at læse om træning, udholdenhedssport og udstyrsnørderi og nogle af de øvrige emner jeg arbejder med som coach.

Tjek vores nye hjemmeside og send mig en besked, hvis du vil vide mere om coaching, og hvordan vi sammen kan sikre din progression.

venlig hilsen
Mads Frank

#madeforprogression